U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

SV Houtwijk XXL Kleurt goud met meer dan 200 man!

Inmiddels de 3de editie van de xxl feesten van DJ-JES met als dit jaar 'The Royal Night Of Gold' Met een bomvolle kantine en een goede sfeer maakte DJ-JES samen met Wesley Klein , Christa Kerdijk & Mike Noye een waar spektakel.

Confetti in het goud meer dan 400 gouden ballonnen en een fantastisch podium met licht en geluid kon dit feest niet anders dan een succes worden. Trots dat DJ-JES ook is en terug kan kijken op een geslaagde avond.

En dit jaar ook weer als primeur de nieuwste single van DJ-JES The Greatest.

Sv Houtwijk XXL 2019 The Royal Night Of Gold.

 

 

 DJ-JES Gooit 'Alles Los' !!!

De inmiddels tweede single van DJ-JES - Alles Los.

Apres Ski met een vleugje moombahton is wat het nieuwe nummer van DJ-JES moet uitstralen. Een compleet feest nummer met een hoog meezing gehalte en een stevige beat.

DJ-JES Laat met zijn nieuwe nummer zien dat hij van alle genre's thuis is en is zeer trots op zijn nieuwe productie.

 

 

 

 

DJ-JES Knalt op de Radio met Die Ene Nacht!

De allereerste single van DJ-JES ism Francois Pieters is nu overal te Downloaden & te beluisteren. De cover van Earth Wind & Fire is al menig keer gedraaid op de radio en wordt positief opgevangen door de Luisteraars van de radio station's. 'Een nieuwe beat met nog steeds de oude klanken van vroeger met een Nederlandse tekst'  

 

 

DJ-JES - DIE ENE NACHT.

 

 

 

DJ-JES Pakt uit met zijn feest Sv Houtwijk XXL 2018.

De 2de editie van DJ-JES'S XXL Feesten was dit jaar op Sv Houtwijk met als thema : 'The Summer Edition'

Met Als hoogtepunt een optreden van Trafassi & Jolanda zoomer. Tevens was het ook de presentatie van de single Die ene Nacht samen met Francois Pieters.

Confetti , Licht Geluid , Danseressen , En een fantastisch Podium maakte het een onvergetelijk feest!

Sv Houtwijk XXL 2018 'The Summer Edition' 

 

 

 DJ-JES Zet Sv Madestein op zijn kop! met Sv Madestein XXL 2017.

De kantine van sv madestein werd omgetoverd tot een waar     feest paleis. Artiesten als John de Bever maakte deze avond tot een waar hoogtepunt. Een volle zaal met gezellige mensen en een goede sfeer. Terwijl de co2 kanonnen los barsten stond de dansvloer gevuld met fantastische mensen die niet meer stil konden staan!

 

Sv Madestein XXL 2017.

 

 

 

 

Afbeeldingen (Pressfoto's)